Бъроу беше (MND) през декември 2019 г. и оттогава той

...
Бъроу беше (MND) през декември 2019 г. и оттогава той
Коментари Харесай

Уроците на Кевин Синфийлд и Роб Бъроу по приятелство и подкрепа

Бъроу беше (MND) през декември 2019 година и от този момент той и Синфийлд са събрали близо £10 милиона за проучвания и поддръжка за страдащите.

Синфийлд носи Бъроу над финалната линия

Образът на Синфийлд на тазгодишния маратон в Лийдс въплъщава близостта на тяхната връзка. Съпругата на Бъроу Линдзи също приключи маратона този ден.

Бъроу и Синфийлд към този момент са написали книга, С теб на всяка стъпка, капсулирайки другарството си като уроци за другите в празнуване на любовта, поддръжката и връзката.

„ Исках да напиша тази книга с Кев, с цел да подчертая значимостта на другарството и да покажа, че има доста способи да бъдеш мощен “, сподели Бъроу.

„ Надявам се книгата да се хареса на млади момчета по-специално и демонстрират, че другарството може да се основава на обич и накърнимост. "

Гласът му, допълнен с йоркширски акцент, в този момент се генерира от компютър за очи, откогато MND го ограби от способността да приказва.

Той сподели: „ Преди обичах да чета приказки на трите си дребни деца и се надявам тази книга да им даде визия какво е същинското другарство. “

Прочетете повече от Sky News:
Технология за интелигентни предпазители за уста ще бъде възприета в ръгбито
Нови насоки за мозъчно разтърсване за спортисти в всеобщия спорт

„ Той в никакъв случай няма да разбере вдъхновението, което ми даде “

За тяхното другарство Синфийлд, който преди малко се завърна от работа с треньорския щаб на Англия на Световното състезание по ръгби, сподели: „ Когато на един от най-хубавите ви другари бъде сложена диагнозата, която получи Роб, тогава имате избор дали да застанете един до друг или не.

„ Исках да оказа помощ. Мисля, че светът е за него. Това, което стана ясно, е, че битката и духът, които знаех, че има Роб, са показани повече от всеки път.

„ Той в никакъв случай няма да разбере вдъхновението, което ми даде, и същинската вероятност, която ми даде за това, което е в действителност значимо в живота. "

Бъроу, който игра в продължение на 20 години с Лийдс Ринос, Англия и Англия, добави: „ Кев беше мой капитан и той към момента е мой капитан. Той постоянно ще бъде. "

„ Играхме дружно от години. Седнахме един до различен в съблекалнята. Преминахме през върховете и паденията на ръгби лигата.

„ Той постоянно се е грижил за нас и тук към момента се грижи за всички ни. “

Седем маратона в седем града за седем дни

Следващото предизвикателство на Sinfield за набиране на средства в помощ на MND е да приключи седем маратона в седем града за седем дни.

„ Парите са това, което прави разликата. Ако желаеме да намерете лек, тогава, както видяхме с Коронавирус, хвърлите задоволително пари за нещо, ще намерите лек. "

Част от приходите от продажбите на книгата ще отидат за MND Association и Leeds Болнична щедрост. За Синфийлд и Бъроу посланието да се грижат един за различен е също толкоз значимо.

Синфийлд добави: „ Това е страхотното нещо да бъдеш човешко създание, в случай че можем да помогнем на хората по пътя да имат нещо сходно на това, което имаме, тогава светът е доста по-добро място. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР