Бърнс, помощник по продажбите в Шефилд, описва себе си като

...
Бърнс, помощник по продажбите в Шефилд, описва себе си като
Коментари Харесай

Тя Срещна Мъжа На Живота Си, Но Му Призна Веднага: Имам Рак! Няма Да Повярвате Какво Се Случи

Бърнс, асистент по продажбите в Шефилд, разказва себе си като жизнерадостна персона, преди диагнозата „ рак ” да промени живота й вечно.Тя към този момент е преодоляла заболяването и се е преместила в апартамент с гаджето си, с което има във връзка от октомври 2014 година.

Един ден Лийен почувствала болежка в гърдите, когато почнала да си играе с котката си. Забелязала издаденост огромна колкото три грахови зърна и незабавно си записала час за обзор при доктор. Той първоначално не бил в суматоха, защото Лийен била млада и нямала история на болестта в фамилията си, само че тя имала възприятието, че става дума за освен това, настоявайки незабавно да се създадат всички нужни проучвания, написа " Daily Mail ".

Докато чакала резултатите, тя отишла на първата си среща с Том (28), с който се срещнала в Туитър и с който си пишели към този момент няколко седмици.

" Казах му, че може би имам рак на гърдата. Тогава това не изглеждаше действително, само че се постарах да бъда позитивна ", споделя тя. Само пет дни по-късно, тя е получила вест, че има рак, а на обзор отишла с другарка, защото нейните родители били в Испания.

Специалистът й споделил, че следва интервенция, химиотерапия, лъчетерапия и евентуално заледяване на нейните яйцеклетки, ако радиацията повлияе на нейното плодовитост.

" Това звучи ужасно, а по някаква причина не можех да спра да мисля за моята коса. Имам дълга руса коса, а мисълта, че ще я изгубя тогава ми беше сложна, " признава Лийен. Тя чакала 10 дни, преди да каже на родителите си, тъй като не е желала да провали почивката им. Два дни след диагнозата, още веднъж се видяла с Том и му споделила какво се случва. " Казах му, че в случай че към този момент не желае да се виждаме, че ще бъде изцяло разбираемо, само че той не искаше да се откаже. "

Един месец след диагнозата тя била оперирана и били нужни шест месеца за лекуването. Когато изгубила косата си, носела перука и акцентира, че Том не я третирал друго.

" Когато идваше у дома, си свалях перуката пред него, а преди последната серия химиотерапия, отидохме на първата ни обща отмора ", споделя тя.

" Не трябваше да остава до мен, само че остана. Аз съм на хормонална терапия до 2020 година, което значи, че дотогава съм безплодна, а ние взехме решение да нямаме деца през идващите пет години, което е още един кръг от битката, която ни следва ", споделя Лийен.

Но въпреки всичко са минали всички компликации дружно и в този момент е сигурна, че е намерила своята сродна душа и любовта на живота си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР