Бърни Екълстоун затвори временно хотела си в швейцарския курортен град

...
Бърни Екълстоун затвори временно хотела си в швейцарския курортен град
Коментари Харесай

Бърни Екълстоун временно затвори хотела си

Бърни Екълстоун затвори краткотрайно хотела си в швейцарския курортен град Гщаад, съобщи Clubs1.bg. Един от чиновниците му се заразил с COVID-19 и англичанинът е приложил условията на локалните управляващи. Хотелът му е на по-малко от километър от ски лифтовете и нормално през зимата непрекъснато е цялостен с туристи.

„ Един от хората ни се болести с ковид. Придържаме се към въведените правила, тъй като COVID-19 е 10 пъти по-лош от елементарния грип – това към този момент го разбрах. Сега подкрепям повсеместното потребление на маски “, съобщи Екълстоун, който на 28 октомври ще навърши 90 години.

На 1 юли Бърни и брачната половинка му Фабиана станаха родители на момченце, което кръстиха Ейс. Те се прибраха в Швейцария за раждането, откакто изкараха няколко месеца в фамилната ферма за кафе в Бразилия. Първоначално имаха намерение бебето да се роди в Сао Пауло, само че влошената конюнктура по повод разпространяването на ковид накара Екълстоун да изведе жена си от там.

Междувременно в района на Рим, Италия е бил задържан обвинен за грабеж в дома на Тамара Екълстоун. През декември 2019 година огромната щерка на Бърни от брака му с хърватския модел Славица Радич отпътува със фамилията си на отмора в Лапландия. В тяхно неявяване незнайни крадци – проверяващите считат, че става дума за тайфа от шест души – отмъкват от вкъщи бижута и други скъпи предмети на стойност към 50 милиона паунда.

Провеждащите следствието английски управляващи са издали заповед за арест на заподозряния още през юли. Италиански карабинери са я изпълнили в селището Санта-Маринела в покрайнините на Рим в края на предходната седмица. По-рано през тази година има осъществени още четири ареста по същия случай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР