Бърни Екълстоун е на 89 години, но не знае умора!

...
Бърни Екълстоун е на 89 години, но не знае умора!
Коментари Харесай

Бърни иска бебе и на 90 години

Бърни Екълстоун е на 89 години, само че не знае отмалялост! Милиардерът стана татко на момче предходната седмица, а към този момент е подготвен да работи за още едно дете.

“Сега разполагам с повече свободно време и желая да го прекарам със сина си Ейс, до момента в който той порасне, споделя Бърни пред “Сън”. - Но може би той би трябвало да има малко братче или сестра.”

Ако проектите на някогашния притежател на Формула 1 се осъществят, той може да стане още веднъж баща най-рано на 90-годишна възраст. Екълстоун е роден на 28 октомври 1930 година Състоянието му се прави оценка на 3,2 милиарда $.

Любопитното е, че Ейс е първото момче на Бърни. Преди това той има три девойки - Дебора (65 г.), Тамара (35 г.) и Петра (31 г.).

Фабиана Флоси - дамата, която в този момент е до ексцентричния милиардер, е на седмото дете от благополучие. Това за нея е първо дете. Фабиана се похвали, че всичко е минало доста елементарно - раждането е завършило за 25 минути.

Двойката разгласи, че чака правоприемник при започване на април 2020 година Тогава пред швейцарския вестник “Блик” Бърни споделя: “Да, чакаме го през лятото. Дано по-скоро се научи да играе табла!”

В дните след раждането на Ейс таткото споделя и по-сериозни размишления: “В младите си години бях доста по-зает да върша бизнес, в сравнение с да търча след децата си. Сега ще бъде друго. Казах на Фабиана, че би било отлично, в случай че успеем да докараме броя на децата ми до общо шест. Чувствам се в отлична форма и нямам потребност от никакви специфични стимуланти в леглото. Не употребявам виагра, пия единствено витамин Д. Фабиана упорства за това.”

В момента Екълстоун е на вилата си в Швейцария, където се усеща спокоен на фона на международната неуравновесеност с пандемията от ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР