Барикадиралият се бивш полицай в Пловдив се предаде. Венцеслав Караджов

...
Барикадиралият се бивш полицай в Пловдив се предаде. Венцеслав Караджов
Коментари Харесай

Калин Стоянов за екшъна в Пловдив: Не беше използвана сила

Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи . Венцеслав Караджов е получил доживотна присъда за двойно ликвидиране. Решението на съда е довело до реакцията.

„ Не беше употребена мощ и никой не пострада. През цялата нощ бяха водени повече от 12 часа тежки договаряния и макар спешните моменти, в ранните часове на днешния ден мъжът се съобщи на полицейските чиновници “, сподели служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов.

„ Благодаря на сътрудниците от ГДЖСОБТ, Института по логика на психиката, ОДМВР-Пловдив, както и на Окръжна прокуратура-Пловдив, за това, че не позволиха да се случи най-лошото и развръзката по снощния случай с барикадиралия се мъж в дома му завърши наред “, добави той.

 Вариант 15 се падна на матурата по български език 2 мин. Вариант 15 се падна на матурата по български език  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците 1 мин. В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците  Вариант 15 се падна на матурата по български език 2 мин. Вариант 15 се падна на матурата по български език  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците 1 мин. В мощ влиза новата възбрана за експорт на инсулините и антибиотиците

„ Колегите си свършиха професионално работата за безпроблемното разрешаване на случая “, акцентира служебният министър.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР