Бариерата в парк „Росенец“ беше премахната, но продължава да няма

...
Бариерата в парк „Росенец“ беше премахната, но продължава да няма
Коментари Харесай

Доган се надява масовото плажуване в парк "Росенец" да не доведе до сблъсъци

Бариерата в парк „ Росенец “ беше отстранена, само че продължава да няма свободен достъп до имението, свързвано с Ахмед Доган. Почетният ръководител на Движение за права и свободи е вътре и предложения екипа на bTV да снима скандалната плажна линия, станала известна със злощастното акостиране на Христо Иванов.

Пускат ни в парцела единствено с изискване да не снимаме почетния водач на Движение за права и свободи. Получаваме покана от проектант Калин Тихолов, основателят на имението. Малкият пристан приключва със синя стъклена пирамида, задачата на която е да генерира сила. Вляво от нея е пясъчната линия.

Вече е поставена бариера сред частния парцел и по този начин наречения плаж в парк Росенец, плажната линия тук сигурно няма 200 квадратни метра.

Пълно е със зеленина и рози, за които се грижи персонално Ахмед Доган. Той ще остане и на следващия ден в постройката. От Младежкото Движение за права и свободи се организирали също да участват в негова отбрана. Охраната от НСО не била по негово предпочитание там, а казусът с Христо Иванов счита за провокация.

Въпреки това, знамето е оставено забито да се вее на пясъка. За влизането на страната ни в чакалнята на еврозоната счита, че не е особена горделивост и че нищо няма да се промени, тъй като българският народ постоянно търси избавител да го избави.

В голям парник към имението водачът на Движение за права и свободи отглежда био краставици и домати. А за постройката и земята твърди, че всичко е законно, закупено от пенсионния фонд на приватизирания Нефтозавод.

Затова и в непосредствена непосредственост се намират резервоарите, където разтоварват танкерите нефт. Отказа да бъде сниман, само че беседва с екипа ни на чаша кафе.

Надява се утрешното всеобщо плажуване до неговото имение да не докара до ескалации и конфликти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР