БАРБИ, ТРЕНИ НА ПОХОД Барбикор, известна още като всичко горещо

...
БАРБИ, ТРЕНИ НА ПОХОД Барбикор, известна още като всичко горещо
Коментари Харесай

Екстремни метеорологични условия, чувство за вина и, да, Барби: Преодоляхме те, 2023

БАРБИ, ТРЕНИ НА ПОХОД

Барбикор, известна още като всичко горещо розово, игриво и свръхженствено, съществува от зората на Парис Хилтън и Бритни Спиърс. Пиерпаоло Пичоли от Valentino добави малко фешън искра през 2022 година с оживена розова сбирка Барби. И тук е Ники Минаж, несъмнено, и нейната войска от почитатели, наречена Barbz.

След това пристигна Барбенхаймер и бам! Юли 2023 година беше вманиачен със смесването на филмите „ Барби “ и „ Опенхаймер “. Те споделиха един уикенд на откриването. Бяха направени огромни пари от Барби (и „ Опенхаймер “). Беше занимателно. Имахме потребност от тази полуда за положително въодушевление.

А в този момент, апелирам, дано върнем Бабс назад в кутията й и да преминем към друга хармония и място в цветното колело, с цел да полудеем всички. Стига с високия профил на нашето старшо момиче и нейното розово. Розовото за осведоменост за рака на гърдата е напълно друга история. Същото важи и за хилядолетното розово, в случай че това в миналото е било фактически нещо, от което хората нормално са се и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР