Барби“ на Грета Геруиг спечели девет номинации, заемайки второ място

...
Барби“ на Грета Геруиг спечели девет номинации, заемайки второ място
Коментари Харесай

Анализ на глобусите: Нека сезонът на наградите на Барбенхаймер започне

„ Барби “ на Грета Геруиг завоюва девет номинации, заемайки второ място в историята на глобусите. (Само „ Кабаре ” на Боб Фос го е съпоставил, а „ Нашвил ” на Робърт Олтман го е надминал.) Предимството му пред „ Опенхаймер ” е леко; Огромният биографичен филм на Кристофър Нолан за Дж. Робърт Опенхаймер получи осем номинации.

Въпреки че глобусите ще разделят конкуренцията в някои категории, запазвайки „ Барби “ в комедията и „ Опенхаймер “ в драмата, двата кино лентата ще отидат отпред -срещу в доста основни надпревари. Геруиг или Нолан за най-хубав режисьор? Райън Гослинг или Робърт Дауни Джуниър за най-хубава поддържаща мъжка роля?

Всеки има свои завладяващи разкази. Нолан, считан от мнозина за най-талантливия художник на огромния екран на своето потомство, в никакъв случай не е печелил Оскар за постановка, а филмите му в никакъв случай не са печелили премията за най-хубав филм. Геруиг и „ Барби “ са в челните редици на морската смяна в дълго доминирания от мъже Холивуд. Всеки филм съумя да направи нещо грандиоз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР