Барбара Виторелли, носителка на титлите Мис Бразилия ‘2017“ и Miss

...
Барбара Виторелли, носителка на титлите Мис Бразилия ‘2017“ и Miss
Коментари Харесай

Мис Бразилия вдъхнови деца от ОДК - Варна, позира пред младите фотографи

Барбара Виторелли, носителка на купите „ Мис Бразилия ‘2017 “ и „ Miss Global ‘2017 “ , се срещна с ученици на ЦПЛР – Общински детски комлекс, гр. Варна. С наслаждение тя дава отговор на въпросите, които й насочиха децата от Литературен клуб и юношески медиен център „ Касталия “ и школа по снимка „ Позитив “.

„ Надявам се да продължавате да развивате гениите си. Каквото и да вършиме, го правете с цялото си сърце “, сподели пред младежите Виторелли. „ Научете се да мислите отвън рамките. Научете се да мислите световно “, ги посъветва още тя.



Извън светската блъсканица хубавицата е учителка по литература и написа стихове. Виторелли владее испански, португалски и британски език. Изучавала е също френски език и води лекции в разнообразни университети. „ Чета непрекъснато. Винаги имам книги в багажа си, където и да съм по света “, сподели Барбара. „ Трябва да сте красиви освен извън, а и от вътрешната страна “, добави Виторелли.

Барбара получи като подарък книги от „ Касталия “. Виторелли дълго театралничи и за обективите на младите гении от „ Позитив “. Не отхвърли на никого подпис или селфи.

Минути по-късно възпитаниците на ОДК имаха опция да се срещнат и с носителките на купите „ Мис България “ Габриела Кирова и Михаела Йорданова, която е настоящата носителка на короната в „ Мис Варна “. Всичко това те снимаха с обективите си, а напълно скоро ще покажат и в мини галерия.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР