Барът във форма на глобус и пет бар стола, премахнати

...
Барът във форма на глобус и пет бар стола, премахнати
Коментари Харесай

Продават бара на Хитлер за 250 хил. долара

Барът във форма на глобус и пет бар стола, отстранени от яхтата на Адолф Хитлер " Aviso Grille ", са достигнали до аукционния блок и се чака да доближат 250 000 $.

Според аукционната къща - Alexander Historical Auctions - барът и столовете са останали недокоснати в продължение на 70 години, откакто са били извадени от кораба, когато е бил бракуван.

Оттогава продуктът с висока цена седи в провинция Мериленд, следен от сина на първичния покупател, който конфигурира бара в мазето на дома си, оповестиха от аукционната къща.

Първоначално барът е седял в 377-метровата яхта, където Хитлер постоянно е водел да се забавляват високопоставени офицери от нацистката администрация и военни. В кораба са настанявани и посетители като Бенито Мусолини, Херман Гьоринг и Йозеф Гьобелс.

" Барът, уместно, наподобява на " света ", който Хитлер се надяваше да завладее. " написа аукционната къща.

Детайлите, които бяха извадени от яхтата, включват алуминиева повърхнина на бара с вградена мивка и месинг от месинг Art Deco. Месинговата обшивка в предната част на бара и в задната част на бара - под „ горното полукълбо “, както и самите горни и долни „ полукълба “ - към момента е истинска.

Началната оферта е към Щатски долар 75 000.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР