Барак Обама казва да, можеш на амбицията на рапъра Дрейк

...
Барак Обама казва да, можеш на амбицията на рапъра Дрейк
Коментари Харесай

Барак Обама позволи на Дрейк да го изиграе във филм

Барак Обама споделя " да, можеш " на упоритостта на рапъра Дрейк да играе някогашния президент в биографичен филм.

В ново изявление за Speedy Morman, Обама даде на рапъра формалния си „ щемпел на утвърждение “, в случай че се появи опция.

" Ще кажа това, Дрейк наподобява може да прави всичко, което изиска ", сподели Обама на Морман. „ Искам да кажа, че това е надарен човек. ”

Обама добави, че освен дава на Дрейк благословията си да го изобрази, само че и дъщерите му също.

„ По-важното, мисля, че Дрейк има щемпел за утвърждение от моето семейство.

Дрейк - който стартира кариерата си в актьорската игра в „ Деграси: Следващото потомство “ и „ Чарли Бартлет “ - за пръв път изрази интерес да играе Обама през 2010 година по време на изявление за Paper.

„ Надявам се, че някой скоро ще направи филм за живота на Обама, тъй като мога да го изиграя. Гледам всичките му изявляния. Всеки път, когато го видя по малкия екран, не променям канала, несъмнено обръщам внимание и чувам пречупванията на гласа му “, споделя Дрейк.

Въпреки че Обама е бил изобразяван няколко пъти в малкия екран и във филмите - от Кингсли Бен-Адир в „ Правилото на комите “, Девън Терел в „ Бари “ и и Паркър Сойърс в „ Саутсайд с теб “ - цялостна биография за кариерата му в политиката към момента не е направена. Но с неотдавнашното издание на записките на Обама „ Обещаната земя “ към този момент има солидна основа за евентуален сюжет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР