Барак и Мишел Обама си купиха имение за 11.75 млн.

...
Барак и Мишел Обама си купиха имение за 11.75 млн.
Коментари Харесай

Семейство Обама си купи имот за близо 12 млн. долара

Барак и Мишел Обама си купиха имение за 11.75 млн. $ на остров Мартас Винярд. Първоначално желаната цена за него е била 14,85 млн. $, написа Business Insider.

Мястото е желана дестинация от заможни хора, където фамилията постоянно е прекарвало летните си ваканции. Слуховете за договорката са още от напускането на някогашният президент от политиката. Семейството купува дома от продавачите Уиклиф Гросбек, който е притежател на Бостън Селтикс и Корин Баслер Гросбек.

Домът разполага със 7 спални и 8 бани, като се простира на повърхност от 650 кв.м. с панорама към езерото Едгартаун. Кухнята е огромна и съвременна, а трапезарията е с овална форма и с аспект към градината. Интериорът е украсен в неутрални тонове, като са употребявани дървени акценти. Всекидневната е с високи тавани, открити стоманени греди и каменна градина. Домът разполага и с няколко места за релаксация и развлечение. Основната спалня се отличава с високи тавани и стъклени порти.

Имението има и голям брой балкони за слънчеви бани, а една от верандите е с външна камина. Има и място за предпазване на лодки, както и частен плаж. На втория етаж има открит басейн и джакузи, а наоколо до тях е ситуирана зона за хранене, заобиколена от дървета и цветя. Имотът се предлага и с гараж, побиращ два автомобила.
 Най-скъпите парцели в Съединени американски щати за последното десетилетие
Най-скъпите парцели в Съединени американски щати за последното десетилетие

Цените варират от $99 млн. до съвсем $240 млн. долара
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР