Барак и Мишел Обама купуват голямо имение на остров Мартас

...
Барак и Мишел Обама купуват голямо имение на остров Мартас
Коментари Харесай

Обама купува имение за 15 милиона долара

Барак и Мишел Обама купуват огромно имение на остров Мартас Вайнярд, заяви уеб сайтът TMZ.

Според информацията, някогашният президент и първата дама са сключили прелиминарен контракт за покупката на парцела - имот на плажа с повърхност от 29 акра и къща с повърхност 6 892 квадратни метра. Семейство Обама в началото наемали къщата със седем спални и 8 бани за лято 2019, само че очевидно са я харесали толкоз доста, че са създали оферта за покупката й.

Имението беше пуснато за продажба неотдавна, като продавачите желаят 14,85 милиона $, само че Барак и Мишел Обама евентуално ще платят по-малко.
Имотът, благосъстоятелност на шефа на "Бостън Селтикс " - разполага с хол със сводести тавани и каменна камина, съвременна кухня и публична столова с великански прозорци, съгласно брокера на парцела.

Бившето първо семейство ще се настани в главната къща, която разполага с камина, тераса за слънчеви бани, частен басейн, както и частен плаж, на който има пристан за яхти.
През 2017 година семейство Обама заплати 8.1 милиона $ за къща с девет спални в столицата Вашингтон.

През предходната година, положението на Барак Обама е възлизало на към 40 милиона $,получени от продажба на книги, изнасяне на речи и пенсията му в размер на шестцифрена сума като някогашен президент на Съединени американски щати. Със сумите от продажбата на биографичната книга „ Моята история “ на Мишел Обама, приходите на бившето първо семейство възлизат на повече от 135 милиона $.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР