Баражите на националния отбор на България по футзал срещу Армения

...
Баражите на националния отбор на България по футзал срещу Армения
Коментари Харесай

Марев иска мачовете на националния по футзал с Армения да са през октомври

Баражите на националния тим на България по футзал против Армения по пътя към Евро 2022 са отсрочени и ще би трябвало да се изиграят до края на 2020 година Това разкри за " Петел " селекционерът ни Благовест Марев.

" Двата мача би трябвало да се изиграят до края на годината, като ние ще желаеме това да е през октомври. При това състояние към момента не сме планували по кое време и по какъв начин ще протече подготовката. Ще мислим когато стартира шампионата, с цел да може всички да са в оптимална форма. Ще търсим и контроли, които да изиграем преди тези мачове, само че в този момент най значимо е да отмине това състояние и всички да са здрави ", съобщи Марев.

Както е известно, " лъвовете " се класираха за плейофите за втория прелиминарен кръг, като приключиха на 3 място в група D с 4 точки.

Марев разяснява и обстановката към ковид и това по какъв начин въздейства на работата в детско-юношеската футболна школа " Марев Старс ".

" Подържаме контакт непрекъснато с децата, даваме им тренировки, които да извършват у дома. Едно от нещата, които виждам и желая да науча децата, е за тази дисциплинираност в живота. Виждаме, че всички спортисти съблюдават най добре карантината и не се поддават и да вършат неточности. Именно за това приказваме всички треньори, когато споделяме, че учим децата освен на спорт, само че и на дисциплинираност, която да им оказва помощ понататък в живота. Затова всяко едно дете би трябвало да практикува някакъв тип спорт ", сподели той.

Марев даде своето мнение и като цяло за обстановката с това, че спортът трябваше да спре по време на пандемията: " За всеки е доста мъчно това състояние. За спортистите е още по-голямо тестване, тъй като те са привикнали с изключение на тренировките и мачовете, да имат непрекъснато придвижване в разнообразни градове и страни. Всички би трябвало да се оправим с изключение на здравословно и с психическото здраве. Лично аз намирам време, с цел да се самоусъвършенствам. Гледам остарели мачове, върша анализ на миналата група от последните клалификации по футзал тук във Варна. Наблягам на британския език и не на последно място имам време за жена ми и детето ми, което е много палаво ".

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР