Барабанистът на „Мотли крю” Томи Лий се ожени за приятелката

...
Барабанистът на „Мотли крю” Томи Лий се ожени за приятелката
Коментари Харесай

Барабанистът на „Мотли крю” Томи Лий се ожени за четвърти път

Барабанистът на „ Мотли крю” Томи Лий се ожени за приятелката си – комедийната актриса Британи Фърлан.

Новината заяви Фърлан в профила си в „ Инстаграм”. Тя разгласява фотография на двете им кучета, облечени като младоженци, а известието гласи: „ Това е публично – оженихме се!”.

Освен това актрисата е сменила името си в профила на Британи Фърлан Лий.

Двойката се сгоди на 14 февруари 2018 година Това е четвърти брак за 56-годишния рокаджия и първи за Британи.

С три от годениците си – моделът Илейн Берген и актрисите Хедър Локлиър и Памела Андерсън, музикантът е заставал през олтара.

С четвъртата – София Туфа, Лий по този начин и не подписва брак. Двамата се разделят през 2016 година, откакто са се сгодили през 2014 година, напомня Българска телеграфна агенция.

Въпреки че през леглото му са минали безчет дами, Томи Лий споделя, че е доста придирчив във връзка с представителките на нежния пол.

Рокаджията обаче не крие, че след няколко напитки критериите му постоянно са занижени.

Що се отнася до Фърлан, неотдавна тя закупи международна известност след присъединяване си в документален филм на „ Нетфликс”, разказващ за феномена на обществените мрежи и живота на инфлуенсърите. Във кино лентата актрисата споделя по какъв начин след голям брой отводи за функции в киното, взема решение да сътвори профил в несъществуващото към този момент приложение за къси видеа „ Вайн”. Така набира известност, създавайки скечове, и става първата жена с най-вече почитатели в приложението – близо 10 млн.

Във кино лентата актрисата споделя и за рецензиите по неин адрес, откакто двамата с Лий разкриват обществено връзката си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР