Барабанистът на Аеросмит Джоуи Крамър даде на съд музикантите от

...
Барабанистът на Аеросмит Джоуи Крамър даде на съд музикантите от
Коментари Харесай

Барабанистът на Аеросмит дава на съд състава си

Барабанистът на " Аеросмит " Джоуи Крамър даде на съд музикантите от състава за това, че незаслужено са го изключили от бандата преди шоуто за премиите " Грами " , написа сп. " Ролинг стоун ".
 
Longtime Aerosmith drummer Joey Kramer has filed a lawsuit against his bandmates, claiming they excluded him from playing at some of their upcoming performances, including the Grammy's.

READ MORE:
— Globalnews.ca (@globalnews)
В правосъдния си иск Крамър акцентира, че през 2019 година е получил незначителна контузия. Заради нея той краткотрайно бил прекратил подготовките и концертните си изяви с групата. През есента на предходната година той още веднъж бил подготвен да се причисли към бандата, само че му било отказано. Според ищеца това противоречало на изискванията на подписания от него контракт.

Заради случилото се Крамър няма да може да взе участие на гастрола на " Аеросмит " на церемонията по раздаването на премиите " Грами " на 27 януари. Той ще отсъства и от възпоменателното шоу, отдадено на състава. Барабанистът изясни, че се съди с групата не за пари, а поради лишаването от опцията да участва на тези гастроли.
 
Aerosmith drummer sues to rejoin band for Grammys
— Fox5NY (@fox5ny)
Представител на " Аеросмит " разяснява обвиняванията на Крамър с събитието, че барабанистът не можел да се причисли към групата поради неговото " прочувствено и физическо положение ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР