Бар Рафаели започна да работи в център за хора с

...
Бар Рафаели започна да работи в център за хора с
Коментари Харесай

Бар Рафаели ще изкара присъдата си в дом за хора с увреждания

Бар Рафаели стартира да работи в център за хора с увреждания източно от Тел Авив. Израелският супермодел беше наказана на девет месеца общественополезен труд за укриване на приходи, заяви ДПА.

Представител на затворническите управляващи удостовери, че Рафаели към този момент е почнала да извършва решението на съда. Тя ще работи пет дни седмично.

Публикация, споделена от (@barrefaeli) на Сеп 18, 2020 в 5:46 PDT

Майката на Бар Рафаели - Ципи, дойде на разсъмване в единствения женски затвор в Израел – „ Неве Тирза”, с цел да излежи 16-месечна присъда по обвинявания в укриване на налози. Тя и щерка ѝ би трябвало да платят и санкции от по 2,5 милиона шекела (730 000 щатски долара).

Бар и Ципи бяха приети за отговорни в края на юли. Манекенката не е оповестила милиони долари доходи пред данъчните управляващи от 2009 година до 2012 година Тя изясни, че тогава не е живеела в Израел, само че съдът постанови друго. Майка ѝ пък записала жилища на щерка си под разнообразни имена и укривала лични приходи, които придобила като сътрудник на русокоската.

Бар Рафаели стана световноизвестна през 2007 година Тя имаше и необятно отразена в медиите връзка с артиста Леонардо ди Каприо, само че двамата се разделиха през 2011 година Според обвиняването Бар Рафаели е спечелила 7,2 милиона $ в интервала 2009 г.- 2012 година, за което време твърди, че е живяла в чужбина, с цел да избегне заплащане на налози.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР