Банята в ареста не е мита от 10 години това

...
Банята в ареста не е мита от 10 години това
Коментари Харесай

Задържаната заместничка на Иванчева: Банята в ареста не е мита 10 г.

" Банята в ареста не е мита от 10 години това е най-мръсното нещо, което съм виждала в живота си. Има един пръст кир. " Това сподели пред съда зам.-кметицата на " Младост " Биляна Петрова, упрекната в рушвет дружно с Десислава Иванчева.

Този мотив Петрова посочи на фона на заболяване, което имала - камъни в жлъчката. Нейната адвокатка Радост Ганчева сподели, че в изискванията на арест клиентката й не може да съблюдава хранителен режим, който е нужен за лекуването на камъните в жлъчката й.

Адвокатката изиска съдът да назначи експертиза със експерт гастроентеролог, който да отговори дали Петрова е в действителност болна и в случай че да - може ли да стои в ареста.

Защитата настоя и за оглед на килията на Петрова от доктор. От прокуратурата се съгласиха Петрова да бъде прегледана от експерт. След заседание арбитър Биляна Вранчева одобри настояването за експертиза, само че отхвърли това за оглед на килията на Петрова.

Делото се отсрочи за четвъртък, когато се чака да стане ясно заключението на експертизата.

Както " 24 часа " писа, Петрова и Иванчева се срещат с материалите по делото против тях, само че с мудни темпове, защото нямат предпочитание, откакто досиетата бъдат импортирани в съда, двете да бъдат преместени от ареста на бул. " Майор Векилски " в Сливенския затвор. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР