Банско. Заместник-кметът на Община Банско – Ивайло Ръхов, посрещна участниците

...
Банско. Заместник-кметът на Община Банско – Ивайло Ръхов, посрещна участниците
Коментари Харесай

Благоевград: Банско е домакин на международен обучителен семинар по програма Еразъм

Банско. Заместник-кметът на Община Банско – Ивайло Ръхов, посрещна участниците в обучителен семинар, провеждащ се в Банско. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско . Представители на просветителни неправителствени организации от пет европейски страни – България, Македония, Словения, Румъния и Португалия, обсъждаха положителни практики за образование и възстановяване на фамилната среда и връзката родител – дете, в границите на план „ Family literacy works ” по Програма „ Еразъм Плюс ”.
Участниците в плана срещнаха заместник-кмета с дейностите, включени в него, като стана ясно, че са проучени положителни практики в региона на пълноценното другарство в фамилна среда, разисквана е нуждата от въвеждане на специалността фамилен фасилитатор и от повече образования на родителите за пълноценно другарство със своите деца. За сътрудниците по плана следва създаването на курс за учители и библиотекари, който да бъде прилаган на процедура.
По време на полемиката, господин Ръхов изрази насладата си от семейството на Банско на сходен жанр конференции, акцентиращи върху просветителната сфера. Той приветства участниците за осъществения план и шерването на положителни практики. За край ги предложения да дойдат още веднъж след години, с цел да споделят с какво са надградили получените познания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР