Банско. За втори път Държавната агенция за защита на детето

...
Банско. За втори път Държавната агенция за защита на детето
Коментари Харесай

Община Банско бе отличена с награда в конкурса „Аз гарантирам щастливо детство“

Банско. За повторно Държавната организация за отбрана на детето връчи своя характерен знак „ Аз подсигурявам щастливо детство ”. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско.

Датата на събитието - 20 ноември 2019 година, не беше определена инцидентно. На тази дата преди 30 години е подписана Конвенцията за правата на детето и се отбелязва Световния ден на правата на детето.
Категориите на състезанието „ Аз подсигурявам щастливо детство ” са: Устойчиво развиване, Успешна смяна, Значима иновация и Значимо партньорство.

Второ място в категория „ Значима иновация ” бе присъдено на община Банско за лятната стратегия за последните две години, проведена от Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните.

Церемонията бе открита от ръководителя на ДАЗД доктор Елеонора Лилова. На събитието участваха министъра на труда и обществената политика Бисер Петков и неговият екип.

Наградата на община Банско бе връчена от Султанка Петрова – зам.-министър на МТСП на заместник-кмета на Община Банско Костадин Атанасов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР