Банско. За Деня на детето – 1 юни, Общинска администрация

...
Банско. За Деня на детето – 1 юни, Общинска администрация
Коментари Харесай

Благоевград: Конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ ще се проведе в Банско на 1 юни

Банско. За Деня на детето – 1 юни, Общинска администрация Банско е подготвила любопитна изненада за всички дребни и огромни деца. Конкурсът „ Мини Мис и Мини Мистър “ с актрисата Илиана Балийска, ще гостува на планинския град за първи път, с цел да избере мини госпожици и мини господа, които да показват своята община в Телевизионната Талантиада. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско .
Шоуто е в два стадия - детскоградинска възраст - от 3 до 7 години и каки и батковци от 1-ви до 6-ти клас. За мини госпожиците е планувана игра на манекенки, а за мини господата-артисти-мускулисти-културисти – канадска битка. Решаващо за крайното класиране на най-хубавите е надталантчването – при цялостна независимост на театралната изява – с ария, стихотворение, танц, гимнастика или някое изненадващо умеене. Класираните от 1-ва до 6-та позиция, общо 24 деца от двете възрастови групи, ще бъдат поканени да показват Община Банско в XX-я Юбилеен ефирен конкурс “Мини Мис и Мини Мистър “ в Националния Дворец на децата в гр. София, а патронът на Празничното шоу, господин Георги Икономов, ще има удоволствието да връчи почетните ленти на спечелилите.
Сцената е като Живота – обича смелите. Това е максимата на Мини Шоуто, а всички смелчаци са канени да покажат своите гении от 10.00 часа за първата възрастова група и от 11:30 ч. за втората възрастова група. Мястото на събитието е известно: площад „ Никола Вапцаров ”, а веселието – обезпечено.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР