Банско. За 10-та поредна година в Банско се проведе ски

...
Банско. За 10-та поредна година в Банско се проведе ски
Коментари Харесай

Благоевград: Кметът на Банско Георги Икономов показа отлични ски умения на състезанието за Купата на министъра на външните работи

Банско. За 10-та поредна година в Банско се организира ски съревнование за дипломати и публични български представители за Купата на министъра на външните работи Екатерина Захариева. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско . Състезанието е проведено с общителното подпомагане на посланика на Република Австрия Андреа Вике и посланика на Румъния Йон Гъля. Под връх Тодорка, представителите на Дипломатическия корпус премериха сили в няколко категории. Министър Захариева връчи награди в някои от категориите, с благопожелание тази традиция следващата година още веднъж да събере дипломатите в Банско. Кметът на Банско Георги Икономов също награди някои от участниците, като им пожела триумф. Преди награждаването Икономов сподели отлични ски умения и съумя да впечатли, както останалите състезатели, по този начин и всички посетители.
Юбилейното, десето издание на надпреварата за Купата на министъра на външните работи мина при отлична организация и положително време за ски.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР