Банско. Учители, ученици и родители от НУ Св. Паисий Хилендарски

...
Банско. Учители, ученици и родители от НУ Св. Паисий Хилендарски
Коментари Харесай

Благоевград: Школата по религия към НУ „Св. Паисий Хилендарски” – Банско изнесе великденски спектакъл

Банско. Учители, възпитаници и родители от НУ „ Св. Паисий Хилендарски ” в Банско се любуваха на квалифицирания театър от школата по вяра с началник Мариана Думанова. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Децата пяха песни в възхвала на Христос и предадоха забавни древен подиуми за Възкресение.
Гости на събитието бяха Негово Високопреосвещенство Неврокопски митрополит Серафим, кметът Георги Икономов и Владимир Кушлев – секретар на Община Банско. МитрополитСерафим изрази своя екстаз от знанията на децата и наблюдава с интерес спектакъла. Поздравът му беше ориентиран към всички да бъдат положителни, почтени и християни. Всяко дете получи подарък и благословия.
В своето приветствие господин Георги Икономов благодари на децата за удоволствието, което е претърпял дружно с тях и увери всички, че Общината постоянно ще поддържа съществуването на школа по вяра, тъй като това образува скъпи човешки качества и демонстрира верния път на децата към положителни каузи.
В навечерието на Великден разбрахме, че мощната религия оказва помощ на хората и ги прави положителни, почтени християни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР