Банско. Цветан Найденов, Светослав Атанасов и Костадин Коюв са трима

...
Банско. Цветан Найденов, Светослав Атанасов и Костадин Коюв са трима
Коментари Харесай

Благоевград: Инициативата “Оцеляване с кауза – Пирин” ще се проведе в подкрепа на потребителите на защитените жилища в град Банско

Банско. Цветан Найденов, Светослав Атанасов и Костадин Коюв са трима млади запалянковци, обединени от самодейността “Оцеляване с идея – Пирин ”. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско . В поддръжка на потребителите на предпазените жилища в град Банско, те имат за цел да покажат може ли да се оцелее без вода и храна на минусови температури в Пирин. В поредност от пет епизода „ оцеляващият ” Цветан Найденов би трябвало да пресече Пирин и да доближи до “Защитени жилища 1 и 2 ” в град Банско, единствено с: облеклата на гърба си; нож; ферородна запалка; снимачна техника; раница с провизиите за предпазените жилища; без вода; без храна.
Във всеки епизод ще бъдат показвани употребяваните от него техники за оцеляване, естествените забележителности през които минава и информация за институцията, до което би трябвало да доближи и да “достави провизиите ”. А провизиите в действителност са зимна екипировка за хората с увреждания, дарени от положителни хора.
Целият план ще бъде сниман за 26 часа, като се има поради, че пренощуването на “оцеляващият ” ще бъде навън в природата. Основни сътрудници са община Банско и Организацията на българските скаути, пълновръстен член на Световната организация на скаутското придвижване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР