Банско. Тази година СУ Неофит Рилски премина под знака на

...
Банско. Тази година СУ Неофит Рилски премина под знака на
Коментари Харесай

Благоевград: Ден на ученическото самоуправление се проведе в СУ „Неофит Рилски”- Банско

Банско. Тази година СУ „ Неофит Рилски ” мина под знака на ученическото самоуправление. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско . Длъжностите и позициите, които получиха прогимназистите, бяха авансово систематизиране със съдействието на Ученическия съвет и Марияна Георгиева, учебния психолог.
Ключът алегорично бе връчен от шефа Елеонора Барякова, на Катерина Златева от VIΙ а клас пред цялото учебно заведение. Учениците, поели еднодневните си длъжности, дружно с отличителните знаци, получиха доста задания и отговорности. Всички съзнателно се заеха с забавната, само че не чак толкоз лесна задача и я изпълняваха деликатно и с почитание. Учениците с „ най-високи позиции ” усетиха тежестта на отговорностите.
Директорът, Катерина Златева, върна ключа на госпожа Барякова и показа, че е изтощена, само че удовлетворена от многото и разнородни действия, които е свършила през образователния ден. По думите й, работата няма край, само че поради положителното на учебното заведение и всички в него, трудът си коства.
Поредният кондензиран с страсти ден в СУ „ Неофит Рилски ” сподели по какъв начин знанията за кариерното развиване стартират в родното учебно заведение и не престават цялостен живот.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР