Банско се превърна в столицата на празненствата за родните ВИП

...
Банско се превърна в столицата на празненствата за родните ВИП
Коментари Харесай

Банско е магнит за родния ВИП

Банско се трансформира в столицата на празненствата за родните ВИП персони по случай настъпването на 2019 година. Спортисти, депутати, министри и манекенки избраха курорта в Пирин, с цел да вдигнат наздравица за Новата година.

Цветан Цветанов бе на Банско дружно със фамилията си. Вторият човек в ГЕРБ подгря за купона с няколко часа на ски пистата. В курорта той се засече с еврокомисаря Мария Габриел и министъра на туризма Николина Ангелкова, които се включиха в обичайното хоро след настъпването на 12-ия час.

В Банско дебаркира и звездното семейство Деси Банова и Росен Плевнелиев. Те бяха в планината дружно с дребния си правоприемник, който се появи на бял свят преди два месеца.

В планинския град се появиха още и шефът на Агенция " Митници " Георги Костов, както и футболната звезда Христо Стоичков със фамилията си. Камата не за първи път избира зимния ни курорт за новогодишната нощ. Туристите се радваха на срещите с още няколко дузини родни звезди, измежду които самият Стефан Данаилов. Ламбо чества ЧНГ в компанията на певицата Ваня Щерева и артиста Ненчо Илчев.

Сред звездните имена, които избраха да честват в Банско, бяха още фолкпевицата Есил Дюран, манекенката Катрин Вачева, тв водещата Меги Димчева, актрисата и народен представител Нона Йотова.

Втори текст

Футболните съпруги блестяха в черно

Николета Лозанова, Златка Райкова и Биляна Дол заложиха на черни тоалети в новогодишната нощ. Дoкато дамите на Благой Георгиев и Николай Михайлов този път избраха много консервативни тоалети, сръбската футболна брачна половинка на Валери Божинов реши и да покаже повече от себе си. " Новата година е пред нас като глава от книга, която чака да бъде прочетена ", написа Лозанова под фотосите, до момента в който Райкова и обичаният Благо се стопираха на типичен пожелания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР