Банско се напълни със студенти на студентския празник, а механи,

...
Банско се напълни със студенти на студентския празник, а механи,
Коментари Харесай

Банско се напълни със студенти, шоуто продължава с пълна сила тази вечер

Банско се изпълни със студенти на студентския празник, а механи, клубове, нощни заведения и заведения за хранене се пукат по шевовете от искащи да честват. Тази година е по друга, защото паднаха коронавирус рестриктивните мерки и проличава отвред, че младежите са зажаднели за ваучър. Днес Банско е същински студентски град. Купонът стартира още нощес, когато дойдоха първите групи, както съобщихме към този момент градът ще приюти за празника над 14 000 студенти, настанени в хотели, къщи за посетители и квартири.

Всичко е цялостно, даже в последните дни огромна част от механите са отказвали резервации. Кувертите за заведенията варират са приблизително към 30 лв., толкоз е и входът за нощните клубове сред 25 и 30 лв.. Туроператори, които са основали организация за пътешестване на студентите, настаняването им, празничната вечеря и настроението за ваучър, настояват, че тази година студентите са предпочели да пътуват с рейсове, не с коли, цената на двупосочен билет София-Банско - София е сред 23 и 25 лв..

Организирани са шоупрограми на всички места, звезди като Тони Стораро, 100 кила, Борис Дали и доста други ще забавляват празнуващите. Купонът се вихри на цялостни обороти. Засега няма катастрофи, полицейското наличие е засилено.
П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР