Банско. ПП ГЕРБ – Банско откри предизборната кампания в Добринище.

...
Банско. ПП ГЕРБ – Банско откри предизборната кампания в Добринище.
Коментари Харесай

Местни избори 2019: ПП ГЕРБ – Банско откри предизборната си кампания в Добринище

Банско. Политическа партия ГЕРБ – Банско откри предизборната акция в Добринище. Това оповестиха от предизборния щаб на партията . На публично събитие на площада в града бяха показани претендентът за кметство Петър Галчев, както и претендентите за Общински съветници на партията.
„ Добринище е образец за това по какъв начин се прави политика на европейско равнище “, разяснява Георги Икономов. „ Имаме всички учредения да се гордеем с постигнатото. Даваме си сметка, че желаете доста повече, заставам изрично зад всички задължения, които Петър Галчев поема в този момент пред вас “, съобщи Икономов и изрази вярата си в уменията на Петър Галчев да надгради към този момент направеното от ГЕРБ в предходните два мандата.
„ Това е нашият град. Той е нашият дом. “, сподели Петър Галчев и показа пред жителите на курорта главните цели в програмата си.
Сред тях,, с изключение на развиването на СПА туризма, са и привличането на нови вложения и нови работни места, грижа за децата, спорта и възрастните хора, унищожаване на противозаконните сметища към града, редица инфраструктурни планове, ремонт на улици.
Добринище има значимо място и в тактиката на Георги Икономов за ръководство на община Банско в мандат 2019-2023
По думите му обособените обитаеми места в общината би трябвало да се развиват дружно и това ще е задачата за идващите 4 години – в плануванаъа нова маркетингова тактика за туризма Банско и Добринище имат обща роля. „ Просперитетът на нашата община е резултат от напъните на всички ни за възстановяване на качеството на живот в обитаемоте ни места – без значение дали сме поданици на Банско, Добринище, Места или Кремен. „, заключи Икономов. Кандидатът за трети мандат в границите на седмицата беше дружно със съветниците в листата във всички обитаеми места в община Банско, с цел да очертае посоката на развиване за всяко от тях.
Сред специфичните посетители по време на откриването беше госпожа Даниела Савеклиева – регионален координатор за Благоевград на Политическа партия ГЕРБ.
Икономов неведнъж благодари за цялостната поддръжка на досегашния кмет в Добринище – Китан Галчев. И се обърна към Петър Галчев с думите „ Гласуваното доверие на един сполучлив кмет към теб е най-голямото доказателство за твоите умения. Всички ние знаем, че си млад и жертван на триумф претендент. “
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР