Банско. Посланикът на Ирландия в България, Майкъл Форбс, проведе работна

...
Банско. Посланикът на Ирландия в България, Майкъл Форбс, проведе работна
Коментари Харесай

Благоевград: Ирландският посланик Майкъл Форбс беше на посещение в Банско

Банско. Посланикът на Ирландия в България, Майкъл Форбс, организира работна среща с управлението на Община Банско. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В навечерието на дейния туристически сезон, той дискутира със заместник-кмета Асен Кирицов и секретаря Иван Кадев, настоящи въпроси, свързани с пребиваването на ирландските жители в Банско.
„ Това е моето първо посещаване в Банско, откогато съм дипломат в страната. Първото положително усещане, което получих от вашия град е, че е доста чист и поддържан град ”, уточни дипломатът по време на срещата.
Обсъдени бяха проблемите, които срещат притежателите на жилища в Банско във връзка с менажирането им, както и при определянето на дължимите такси за поддържането на недвижимата благосъстоятелност.
„ Приветствам интензивността на господин Форбс да посети курорта ни, с цел да обсъдим дружно какво може да се усъвършенства във връзка с пребиваването на непознати жители тук. Въпреки, че не е допустима директна интервенция в работата на частния бранш, обществените управляващи имат лостовете да упражняват въздействие, да бъдат медиаторите, които да подкрепят разрешаването на разнообразни разногласия ”, съобщи Асен Кирицов в края на работното посещаване и предложения посланика още веднъж да посети Банско по време на Световната купа по ски през февруари 2019 г.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР