Банско. По повод 17 май – Ден на българския спорт,

...
Банско. По повод 17 май – Ден на българския спорт,
Коментари Харесай

Благоевград: Община Банско покани специалисти в областта на спорта и физиотерапията, които извършиха скринингово изследване по повод Деня на българския спорт

Банско. По мотив 17 май – Ден на българския спорт, Община Банско предложения експерти в региона на спорта и физиотерапията, които направиха скринингово проучване. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско . Екипът на Борислав Чонгов прегледа над 200 деца от Банско, Добринище и с. Места, в границите на 3 дни. В проучването бяха включени модерни способи, отговарящи на международните трендове в предварителната защита на гръбначните изкривявания при учениците.
Близо 150 състезатели от спортните клубове към общината бяха изследвани посредством фукнционални проби, целящи инспекция на тяхното физическо моментно положение.
На 18 - 19 май 2019 в Посетителски информативен център се организира и двудневно образование на TheraBand Academy България, на тематика “Еластично противодействие, проприоцептивна подготовка, миофасциална релаксация и тейпинг в спорта “. В семинара взеха присъединяване треньори, спортни педагози и експерти в региона на физиотерапията, на които беше предоставена опция да добият нови познания и опит.
Лекциите водеха одобрените преподаватели Борислав Чонгов и Веселин Пенков, подготвени в интернационалната TheraBand Академия. Общинското управление благодари на Борислав Чонгов и неговия екип за професионализма и безплатна поддръжка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР