Банско отново се доказа като запазена марка, след като за

...
Банско отново се доказа като запазена марка, след като за
Коментари Харесай

Банско отново е курорт №1 в България

Банско още веднъж се потвърди като запазена марка, откакто за шеста поредна година бе разгласен за курорт №1 на България. Еквивалентната на „ Оскар “ в киното статуетка бе присъдена от Академията на Световните ски награди. Това стана по традиция на аления килим в хотел в Кицбюел в австрийските Алпи, нареждайки се измежду 26-те най-хубави дестинации на планетата. В 16-седмичната онлайн конкуренция, която се организира от първия петък на юни до последния ден на астрономическото лято – 22 септември, участваха 208 местоположения от 5 континента. В гласуването на уеб страницата Worldskiawards.com се включиха над 2 млн. души (клиенти и професионалисти) от повече от 143 страни. Това трансформира допитването в най-голямото в сектора и едно от най-мащабните.

„ За нас е същинска чест и горделивост, че спечелихме с рекорден избор “, обявиха под аплодисментите на присъстващите изпълнителният шеф на концесионера „ Юлен “ – Мая Христоскова, и маркетинг шефът Иван Обрейков. Както и предходната година, когато излязоха под прожекторите с национални носии, и в този момент представителите на ски зоната под връх Тодорка бяха най-атрактивни и единствени от всички спечелили се появиха еднообразно облечени, а за случая избраха снежнобели ризи и филцови шапки. За цвят и като утвърден фешън естет Иван Обрейков се открояваше със сиво сако и зелена папийонка.

Банско направи петия си златен дубъл в историята на тези награди, защото в категорията за най-хубав хотел у нас купата отиде във витрината на „ Кемпински Гранд Арена “.

Курортът е измежду едвам 8-те места на планетата с цялостен комплект от 6 наградата от 6-те издания на Световните ски награди. 10-хилядното градче е на върха на класацията от 2013-а до момента.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР