Банско. На редовната сесия на Общинският съвет в Банско бе

...
Банско. На редовната сесия на Общинският съвет в Банско бе
Коментари Харесай

Благоевград: Общинският съвет в Банско гласува отпускане на финансови средства за ремонт на манастира „Свети Великомъченик Георги Зограф” в Атон

Банско. На постоянната сесия на Общинският съвет в Банско бе показан доклад за активността на Общинския съвет и отрасловите комисии. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Бе показан доклад и за осъществяване решенията на Общинския съвет от Общинската администрация. Съветниците отпуснаха 10 хиляди лв. за дофинансиране на млечната кухня в ДГ „ Здравец ” – Банско. Разгледано бе и предложение, по отношение на избора на нов представител на Общината в „ Хидроенерджи Банско ” АД. Бяха разисквани въпроси за бъдещи промени на Общия организационен проект на Общината.
По Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси ” и в осъществяване на план „ Патронажна грижа в община Банско, бе признато решение за даване на безплатна финансова помощ. Удължен бе и срокът на контракт за наем на топлоцентралата, сред „ Термо ” ЕООД и „ Топлоснабдяване – Банско ” ЕООД.
И тази година, по предложение на кмета на Общината - Георги Икономов, общинските съветници гласоподаваха финансова помощ в размер на двайсет хиляди лв. за ремонт на манастира „ Свети Великомъченик Георги Зограф ” в Атон.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР