Банско. Кметът на Община Банско Георги Икономов ще бъде домакин

...
Банско. Кметът на Община Банско Георги Икономов ще бъде домакин
Коментари Харесай

Благоевград: В Банско ще се проведе Втората национална среща на експертите по социални дейност и здравеопазване от общините

Банско. Кметът на Община Банско Георги Икономов ще бъде хазаин на Втората национална среща на специалистите по обществени действия и опазване на здравето от общините на 24 октомври. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско . Най-големият обществен конгрес в страната се провежда от Националното съдружие на общините, като се чака в него да вземат присъединяване заместник-министъра на труда и обществената политика Зорница Русинова, изпълнителния шеф на НСОРБ Силвия Георгиева, ръководителя на Националния алианс за обществена отговорност Георги Георгиев, и над 150 заместник-кметове, шефове на дирекции и специалисти в обществената сфера.
На двудневната среща ще бъдат дискутирани настоящи проблеми като новото обществено законодателство и въпроса с интегрирания метод сред институциите в услуга на потребителите. Община Банско като хазаин ще показа за участниците във форума своите 16 разнообразни обществени услуги с посещаване на място.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР