Банско. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е гордият победител в

Банско. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е гордият победител в ...

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе обявен за абсолютен победител в класацията на TripAdvisor в категориите – Топ 25 хотела, Топ 25 луксозни хотела и Топ 25 хотела в обслужването в България.

Банско. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е гордият победител в класацията на TripAdvisor Travelers’ Choice® награди за хотели в България за 2019г, съобщиха от хотела. Той зае челното първо място в категориите Топ 25 хотела, Топ 25 Луксозни хотела и Топ 25 хотела в обслужването. Критериите за отличаване на победителите са определени въз основа на милионите ревюта и коментари от цял свят, публикувани в TripAdvisor в рамките на една година.
Генералният мениджър Наталия Каширская коментира: „Хотелът печели TripAdvisor Travelers’ Choice® наградата за седма поредна година, което е изключително постижение и прекрасен стимул да продължим да предоставяме безупречно обслужване и незабравими преживявания на нашите гости. Това отличие е наистина чудесен старт на годината и най-високата чест, която един хотел може да получи от аудиторията на TripAdvisor, тъй като резултатът се основава на оценката на милиони пътуващи хора. От името на целия екип бих искала да благодаря на нашите гости за тяхното признание и очакваме с нетърпение да ги посрещнем скоро.”
„Поздравяваме победителите по цял свят, отличени за най-добрите хотели, които получават най-високата си чест - Travelers’ Choice наградата”, заяви Дезире Фиш, вицепрезидент глобални комуникации за TripAdvisor. „Те трябва да се гордеят с нея, тъй като милиони туристи ще вземат решение за следващото си пътуване, избирайки идеалния за тях хотел сред списъка с наградените.”
Всички печелившите хотели от TripAdvisor Travelers’ Choice® 2019г. във всички категории, включително най-добрите хотели по света, можете да намерите тук: www.TripAdvisor.com/TravelersChoice-Hotels.

Източник: focus-news.net