Банско. Година след юбилейното издание на международния турнир по футбол

...
Банско. Година след юбилейното издание на международния турнир по футбол
Коментари Харесай

Благоевград: Кметът на община Банско посрещна хиляди бъдещи надежди на футбола

Банско. Година след юбилейното издание на интернационалния шампионат по футбол за деца " Евима къп ", Банско още веднъж се трансформира във футболна столица. Най-силния детски футболен шампионат в България мина при безупречна организация, с доста футбол и ужасно въодушевление. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско .Изиграха се над 240 мача на общо 10 терена в които всеки тим сподели сериозната си подготовка и забележителни механически умения.
Специални посетители на церемонията по награждаване " Евима къп - 2019 ”, бяха Георги Икономов – кмет на община Банско и Петър Михтарски - оставил трайна диря в българския футбол.
Икономов пожела на децата от тимовете на България, Северна Македония, Ливан, Сърбия и Румъния, здраве, старание и да помнят, че с цел да съумяват би трябвало да са част от един мощен и обединен тим.
Кметът връчи самостоятелните призове за най – положителни вратар и полузащтитник в другите възрасти и награди с купи и медали първенците от набор 2012. Община Банско направи своя заключителен подарък с песента We are the champions, в осъществяване на дребните гении от лятна музикалната школа на Марин Бърдарев, в унисон с който към небето излетяха балони с цветовете на българския трикольор.
Надяваме се, че първото публично награждаване на градския площад да се трансформира в една бъдеща традиция в шампионатите на Евима къп.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР