Банско. Анелия Чобанова, ученичка от 3 а клас, в НУ

...
Банско. Анелия Чобанова, ученичка от 3 а клас, в НУ
Коментари Харесай

Анелия Чобанова от Банско спечели конкурса „Коледа в писмо“

Банско. Анелия Чобанова, ученичка от 3 а клас, в НУ „ Св. Паисий Хилендарски “ в град Банско завоюва конкурс „ Коледа в писмо “ на тематика „ Чудо в писмо “, проведено от Meantime и неговата вдъхновителка Мила Боги (Богомила Трайкова). Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско.

Конкурсът е част от редица артистични планове, които целят основаването на просвета на доброта, сърдечност и съгласуваност.

Тази самодейност е подкрепена и от доста известни персони – писатели, актьори, и музиканти, които са част от журито на състезанието – Здравка Евтимова, Захари Карабашлиев, Иван Тафров, Мира Дойчинова и др.Певицата Лина Никол, музикантът Михаил Йосифов и поетесата Десислава Динчева дружно сътвориха ария, озаглавена „ Чудеса “, по концепция на Богомила Трайкова. С посланието: „ Чудото си ти! “.

Третокласничката от Банско Анелия Чобанова за трети път печели премия в състезанието в категорията Детско писмо, като тази година нейното писмо е включено в специфичен алманах с 50 от най-хубавите писма в историята на състезанието.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР