Банският костюм, който ви е бил любим преди години, може

...
Банският костюм, който ви е бил любим преди години, може
Коментари Харесай

Шест грешки в избора на бански костюм

Банският костюм, който ви е бил обичан преди години, може би към този момент е за промяна. Еластичните материи, изложени на слънце, вода, хлор, пясък и слънцезащитни артикули, се износват доста по-бързо от останалите облекла. Когато подновявате банските си, е моментът да експериментирате с друг жанр. Може да се окаже, че до момента не сте носили цели бански, а те наподобяват прелестно на фигурата ви. Тези от вас, които избират бански от две елементи, би трябвало да внимават при избора на размер.

Много постоянно горната и долна част не дават отговор на размера си, по тази причина не се опасявайте да комбинирате стилове и модели. Препоръчва се да потърсите долнище, което да е малко по-тясно, с цел да не се свлече. Материята сигурно ще се разтегне и скоро банските ви ще бъдат прекомерно необятни за носене.

От изключително огромна значимост е да се чувствате комфортно във водата, а за това ви би трябвало надеждно бюстие. Избягвайте меките чашки с тънки презрамки и изберете удобен модел. Преди покупката вземете поради къде и какъв брой ще носите банския. Има значение дали ще го ползвате да събирате загар, или да карате сърф и да спортувате.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР