Банковият аферист Цветан Василев е финансирал със 100 000 лева

...
Банковият аферист Цветан Василев е финансирал със 100 000 лева
Коментари Харесай

Цветан Василев броил 100 бона на Камелия Тодорова за...

Банковият аферист Цветан Василев е финансирал със 100 000 лв. джаз певицата Камелия Тодорова, с цел да се яви известната изпълнителка на президентските избори през 2011 година като вицепрезидент на сякаш самостоятелния претендент Димитър Куцаров.

Това излиза наяве от разкрити документи от следствения отдел на Софийска градска прокуратура, съдържащи показанията на финансиста Бисер Лазов – индивидът, който от името на Цветан Василев е раздавал безотчетни пари на политици, социолози, публицисти и публични дейци.
Лазов, шеф на свързаната с Цветан Василев финансовата къща „ Фина 5” е главен очевидец в процеса против мустакатия лъжец. Именно той разкрива, че под давлението на укриващия се в Белград от правораздаването Василев, през 2011 година е обезпечил сумата от 2 милиона лв. за акцията на Димитър Куцаров за президент през 2011 година

Куцаров се яви на изборите за президент в България през есента на 2011 година с визитката на дълготраен охраняем необут с близо 3000 души чиновници. Лъснатия предприемач с тържествена 24-каратова усмивка прохарчи баснословни суми за предизборната си акция, като не слизаше от екран. Негово вице бе Камелия Тодорова, която е играла ролята на претендент вицепрезидент против хонорар от 100 000 лв., платени по разпореждане на Цветан Василев.
Срещу сумата от 2 милиона лв., изхарчена от Димитър Куцаров за 40-дневна акция, той получи едвам 6989 гласа, или 0,21% от гласовете на гласоподавателите. Даже претенденти като Алексей Петров, който тогава бе обвиняем като необут на бандата за рекет „ Октопод”, събра повече гласове от Куцаров, демонстрира безпристрастната статистика от вота, написа "Уикенд ".

Остава мистерия по каква тъкмо причина Цветан Василев е решил да налее 2 милиона лв. в акцията на Димитър Куцаров и Камелия Тодорова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР