Банковите офиси работят нормално, но при засилени мерки срещу разпространението

...
Банковите офиси работят нормално, но при засилени мерки срещу разпространението
Коментари Харесай

Банките работят нормално, но при засилени мерки срещу коронавируса

Банковите офиси работят обикновено, само че при засилени ограничения против разпространяването на ковид. Още в петък част от банковите институции разгласиха апел към клиентите си да употребяват онлайн услугите им, друга част го направи при започване на днешния ден.

В офисите на банките в София е основана организация, с цел да не се струпват доста хора. Неофициално чиновници на офисите разясняват, че кардинално през днешния ден има по-малко от нормалното за понеделник клиенти. Вземат се усилени ограничения за хигиена в офисите на финансовите институции. Повечето банки оповестяват, че са основали организация, тъй че да обезпечат телефонни препоръки за клиенти, които изпитват компликации при работата с интернет и мобилните приложения, оповестява националното радио.

Засега единствено Fibank заяви, че е подготвена на еластичност, в случай че клиентите ѝ изпитват компликации при погасяването на отговорностите си и също по този начин – че има опция за увеличение на кредитните предели, в случай че клиентите ѝ се нуждаят от това.

Към момента системата за картови заплащания работи безпроблемно, откакто в петък за малко имаше срив поради всеобщото презапасяване с артикули.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР