Банкова служителка е задържана за източване на 1 милион лева

...
Банкова служителка е задържана за източване на 1 милион лева
Коментари Харесай

Арестуваха банкова служителка от Варна, източила 1 млн. лева от сметки на клиенти

Банкова служителка е арестувана за източване на 1 милион лв. от сметки на клиенти. Арестът е осъществен през вчерашния ден във Варна. Сигнал за действието е подаден от  финансовата институция. Това заяви на брифинг окръжният прокурор на Красимир Конов, представен от „ Фокус ”.

``
реклама

Държавният обвинител е безапелационен, че закононарушението съставлява изключително тежък случай. Заедно с дамата, която е присвоила суми на обособени инвеститори и се е разпоредила с тях, има засечени и други лица. Изясняват се дейностите на всеки от тях. Изяснява се и механизмът на присвояването. Общият брой на засегнатите не е явен, само че част от вложителите към този момент са известни. Разследваният интервал е за към три години. От банката са оказали цялостно подпомагане. Ще се търси вид за възобновяване на огромна част от присвоените средства. В хода на следствието са осъществени доста процесуално-следствени дейности, разпити, претърсвания и изземвания.

 Служителката е  с мярка „ задържане ” за 72 часа. За сходни закононарушения законът планува наказване от 10 до 20 години отнемане от независимост.

„ Жената не е престъпно проявена. Не е попадала в полезрението на полицията по подобен вид закононарушения ”, сподели шефът на варненската полиция комисар Даниел Пашов.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР