Банкомат е откраднат от хипермаркет в Дупница, съобщиха от Областната

...
Банкомат е откраднат от хипермаркет в Дупница, съобщиха от Областната
Коментари Харесай

Нощна атака срещу банкомати! Задигнаха апарат в Дупница

Банкомат е откраднат от хипермаркет в Дупница, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил, представена от Фокус.

Сигналът за осъществявана кражба на банкомат е подаден след 3 ч. тази нощ. Уведомен е дежурния прокурор, полицията и охранителната компания, която дава отговор за обекта.

Престъпниците са разрушили стъклената входна врата на хипермаркета, след което са издърпали на открито устройството. Във фоайето на магазина личат следите от влаченето на машината, които стигат до паркинга, прецизира БГНЕС.

Работата по случая продължава. Към момента няма арестувани. Изяснява се сумата в банкомата.



Междувременно е изработен и опит да се възпламени банкомат в град Септември, заяви за Фокус представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Той изясни, че сигнал за случая е подаден рано тази заран в 4,45 ч. " Става дума за банка с денонощен достъп до устройството в обособено за задачата помещение. В него се влиза единствено с банкова карта. Извършителите са проникнали там и са създали опит да възпламенят банкомата. Нанесени са съществени вреди върху него, само че не е открадната банковата касета, не е открита и липса на пари ", сподели Стоянов.

Той посочи, че сега огледът на мястото на случая и следствието продължава.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР