Банките в САЩ трябва да се готвят за по-трудни времена

...
Банките в САЩ трябва да се готвят за по-трудни времена
Коментари Харесай

Банките в САЩ да се готвят за трудна 2020 г.

Банките в Съединени американски щати би трябвало да се готвят за по-трудни времена през идващите години, защото се сблъскват със закъснение на темпа на напредък на облагите и възходяща угриженост по отношение на увеличение на налозите и стягане на регулациите, в случай че демократите завоюват изборите през 2020 година, считат анализатори, оповестява Bloomberg.

Според Кийт Хоровиц от Citi прогнозите са за понижаване на облагите на фона на това, че банковите акции „ мигат в алено “. Той даже показва, че чака управлението на банката да вземе поради понижаването на лихвите в оценките за чистия лихвен приход за идната година, което значи, че резултатите ще бъдат под консенсусната прогноза на Wall Street. От Citi предвиждат четири намаления на лихвите през 2020 година

Анализаторът Кен Усдин от Jefferies също счита, че се задава интервал на по-слаби облаги и утежняване на настроението в бранша. „ Изборите могат да върнат на напред във времето регулациите и налозите, в случай че демократите получат по-голям надзор “, показва Усдин. Според него при най-лошия сюжет увеличението на налозите може да свие облагите на банките с 12% на акция.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР