"Банките се опитват да съобщават така, че да наводнят службите,

...
"Банките се опитват да съобщават така, че да наводнят службите,
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Не е ясно каква е стратегията на Божков, може да е блъф като в покера

"Банките се пробват да оповестяват по този начин, че да наводнят службите, хората мъчно се ориентират. Не знам до каква степен съдружниците на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от в Еврофутбол знаят какво се е случвало в Национална лотария. Той постоянно е имал специфичен статут, хубаво е с тези хора да не повдигаш въпроси, с цел да нямаш проблем. Това е процедура отпреди повече от 4 години, кешът си беше тематика и през 90-те години. С влизането в Европейски Съюз се стремяха да лимитират кешовите изплащания. С тези думи стартира присъединяване си в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " Тихомир Безлов, ст. специалист стратегия "Сигурност” в Центъра за проучване на демокрацията.

"Не е ясно каква е тактиката на Божков, може да е блъф като в покера, не се знае, само че ще би трябвало да смъкна картите един ден. Докато нямаме надеждни документи, можем единствено да спекулираме.

Финансовите доклади бяха замазани, не можеше да се види какви са размерите. Имах достъп до интернационалните финансови бази, за 2017-та година бяха към 500 млн.лева оборот. Оказа се, че тези данни са мощно подценени и редактирани, тъй като по-късно стана ясно, че за 2018 година размерът беше 1,5 милиарда Може да се види по какъв начин доста изобретателно порастват оборотите, има непрекъснат растеж на парите за реклама в малките екрани ", показа той.

"Рекламирането на
хазарта в България беше пропуснато като тематика, а то по закон е неразрешено. Постоянно феновете са като участници в бинго зали. Процентът доходи в малките екрани нараства с доста, ясно е за какво. Божков прави старания да подмята пояснения, като се надява да не влизаме в елементи, задачата му е да демонстрира, че има документи, данни, обстоятелства, записи и очевидци, с цел да доближи до договаряне с хората, които вземат решения ", разяснява гостът.

"Предполагам, че Божков се е опитвал да купи малкия екран bTV. Като цяло има отрицателно отношение към
хазарта, метода на организация, само че не и към личността на Божков. Виждат го като източник на скандал, забавен е в смисъл на индивидът, който ще ни опише нещо. Божков мъчно може да го ползваш, той по принцип употребява ", съобщи Тихомир Безлов.

Какво се крие зад срещата на босовете на bTV с Божков! Готви ли се малкия екран за нова Костинбродска спекулация?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР