Банките се изчерпват от опции за наемане на големи количествата

...
Банките се изчерпват от опции за наемане на големи количествата
Коментари Харесай

Банките избират Франкфурт след Brexit. Но офисите в града вече са на изчерпване

Банките се изчерпват от варианти за наемане на огромни количествата офис пространства във Франкфурт на фона на решението на Англия да напусне Европейския съюз.

" Нивото на незаети места се е намалило под 10% " и дефицитът на по-големи офис здания в централните региони на града нараства, регистрират от BNP Paribas, представени от Bloomberg.

" Предвид предстоящото нарастване на търсенето от страна на банките по отношение на Brexit този дефицит евентуално ще се ускори през идните месеци ", разясняват още компанията.

Изпълнителният шеф на Deutsche Bank Джон Краян съобщи на чиновниците си неотдавна, че банката се готви за така наречен " корав Brexit " и неизбежно ще реалокира или добави позиции в немския хъб. Такова решение взеха и други финансови институции като Morgan Stanley и Citigroup.

Наемането на офис площи във Франкфурт през първата половина на годината доближи 16-годишен връх, откакто позитивният стопански климат на Германия насърчи фирмите да се разширят. Междувременно и заемодателите започнаха да взимат решения за това къде да реалокират интервенциите си след излизането на Острова от Европейски Съюз.

Компаниите са се съгласили да наемат 305 000 квадратни метра офис пространство за интервала, което е 36% скок по отношение на стойностите за година по-рано.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР