Банките и пощите в Ловеч да осигуряват "зелен коридор" за

...
Банките и пощите в Ловеч да осигуряват "зелен коридор" за
Коментари Харесай

Банките в Ловеч осигуряват зелен коридор за пенсионерите от селата

Банките и пощите в Ловеч да обезпечават "зелен кулоар " за пенсионерите от селата на 8 април и 22 април реши Общинският действен щаб за предварителна защита и ограничение разпространяването на ковид на територията на Община Ловеч, оповестяват от общинската администрация.

За задачата от Община Ловеч са изпратили писмо до банки, пощи, превозвачи, осъществяващи активност на територията на общината, както и до кметовете на кметства и кметските наместници на обитаеми места.

В Димитровград е основана организация за безвредно приемане на пенсиите

В него се припомня за съблюдаване на всички въведени противоепидемични ограничения, по отношение на идното погашение на пенсии и обществени заплащания през април.

В дните 8 и 22 април междуселищните автобусни линии се възвръщат за приемане на пенсии и обществени заплащания, показват от администрацията.

С писмото кметът Корнелия Маринова се обръща с молба към управленията на банките за обезпечаване на "зелен кулоар " за хората от селата, защото същите ще разполагат с не повече от три часа с цел да посетят банка и аптека, след което още веднъж ще бъдат извозени назад.

"Моля да предприемете дейности за спомагателна стерилизация на откритите повърхности на банкомати, гишета, плотове и други открити повърхности. Обръщам се към превозвачите с увещание за прецизно съблюдаване на заповедта на Директора на РЗИ -Ловеч във връзка с потреблението на персонални защитни средства от водачите и пасажерите, както и за предварителна и следваща стерилизация на транспортните средства ", се споделя още в писмото, представено от общинската администрация.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР