Банкерката Цветелина Бориславова може да накара много млади момичета да

...
Банкерката Цветелина Бориславова може да накара много млади момичета да
Коментари Харесай

Бившата на Бойко Борисов с нова визия и в перфектна форма

 Банкерката Цветелина Бориславова може да накара доста млади девойки да й завидят. Една от най-успелите българки, която тази година ще навърши 62 години, наподобява по зашеметяващ начин.

Новото при нея е цветът в косите. От брюнетка, благодарение на най-новите прийоми на коафьорството, тя е трансформирала оттенъка в косите си и към този момент е русокоска. Не става дума за натрапващ се рус цвят, а за напълно дискретни и стилни кичури в златисто.

Ще напомним, че от много време Бориславова поддържа имидж на извънредно стегната и добре изглеждаща жена. Освен на парите, с които без подозрение разполага, тя разчита и на режим.

Неведнъж някогашната партньорка на премиера Борисов е споделяла, че се храни извънредно прецизно. Подбира менюто си, само че и спортува всекидневно. През зимата залага на ските като способ за разпределяне и за поддържане на форма.

В летните месеци, наред с всички останали интензивности, тя се отдава на дълги походи измежду природата. Като персонално свое достижение, с което се гордее, Бориславова възприема изминаването на Пътя към Сантяго. 800 километра, изминати с велосипед за 14 дни, са същинското предизвикателство, което сложило волята на Цветелина под въпрос. Тя обаче философски издържала, написа в. " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР