Банкерката, обвинена в източване на сметки на клиенти, остава в

...
Банкерката, обвинена в източване на сметки на клиенти, остава в
Коментари Харесай

Обвинената в източване на сметки банкерката остава в ареста

Банкерката, упрекната в източване на сметки на клиенти, остава в ареста. Според прокуратурата 29-годишната директорка на банков клон е отклонила от сметки към 400 000 лева
Сливенският областен съд остави в ареста упрекнатата във финансови злоупотреби с пари на клиенти шефка на банков клон в Нова Загора, оповестява бТВ.

Мотивът на съда беше, че има задоволително доказателства, с цел да се смята, че 29-годишната директорка на финансов център е съпричастна към закононарушенията, за които е упрекната. Биляна Манчева беше докарана в съда с белезници и под защита.

Според прокуратурата от 2016 до 2019 година дамата е направила непозволени финансови транзакции от сметки на клиенти на банката за над 240 000 лв., 75 579 щатски $ и 1645 английски лири.

Обвиненията към 29-годишната шефка на клон на банка допускат отнемане от независимост от 10 до 30 години. В правосъдната зала дамата изиска само по-лека мярка поради неприятните условия в сливенския арест, където тоалетното помещение е общо за мъже и дами, а се оказва, че обвинената е единствената дама измежду арестуваните.
Пред публицистите арестуваната шефка на банковия клон резервира цялостно безмълвие.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР