Банкерът Цветан Василев публикува личната си позиция във връзка със

...
Банкерът Цветан Василев публикува личната си позиция във връзка със
Коментари Харесай

Цв. Василев: Слугинската прокуратура пак ми приписа апокалипсиса на държавата

Банкерът Цветан Василев разгласява персоналната си позиция във връзка със замесването на името му в така наречен шпионски скандал, който се вихри от няколко дни у нас. Василев разяснява връзката му с Николай Малинов, ориста на сдруженията ”Дунарит”, ”Авионамс” и ”Виваком”, оповестени от прокуратурата, че са били предопределени за съветската шпионска централа.

В навечерието на ре-старта на фарса, помпозно наименуван „ Дело за източване на КТБ”, при предстоящото досадно словоизлияние на претенциозно наречения главен очевидец, територията беше разтресена от величествен, съгласно прокуратурата и службите, „ шпионски” скандал. Разконспирирана била група, която от 2010 година, та чак до момента работила, с цел да отклонява България от демократичните ѝ релси и да слага под опасност евроатлантическото ѝ развиване. Естествено, за достоверност моето име беше напоително обявено от доблестната прокуратура.

Държа да подчертая, че не за първи път слугинската прокуратура се пробва да ме замеси в „ подривни” схеми, целящи „ апокалипсиса” на страната. През 2018 година по неполучено и до през днешния ден от моите юристи обвиняване, което е по-мъгляво и от пояснение на Бисер Лазов, ми беше издадена нова Червена бюлетина на Интерпол по отношение на „ нарушение на обществения ред” и „ подриване на мира “. Същата беше свалена от Централата на Интерпол – деяние, недоизказано услужливо от българските управляващи. Съдейки обаче по съпътстващата какафония от свинско-фекални фанфари, този път цацо-дизелът цели да покаже, че злодеят е „ закован”. Услужливо са осведомени партньорски служби, посолства и медии с водещ анонс – „ Разбихме проруската конструкция в евроатлантическа България”. Похвали и насърчителни утвърждения валят отвред. Кой е в авангарда обаче? Известният със срещите и фотосите си с съветския си сътрудник Чайка настоящ основен обвинител на територията и неповторимият, единствен и несравним претендент да го замести, обменял опит с Русия. С доста сричане при четене на банални фрагменти от дипломна работа по политически науки на приблизително ниво, двамата доведоха до знанието на обществото, че са разкрили група, шпионирала в интерес на Русия, която „ естествено “ била спонсорирана от мене. И това всичко било потвърдено от някаква докладна бележка на съветски език от баш „ шпионина “ Малинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР