Банката е в ръката ти - какво следва? На този въпрос

...
Банката е в ръката ти - какво следва?
На този въпрос
Коментари Харесай

Лекторите на Шумът на парите 2022: Маргарита Стоянова

Банката е в ръката ти - какво следва?

На този въпрос по време на панел Банки, част от Шумът на парите 2022, ще отговори Маргарита Стоянова, шеф на дирекция „ Дигитални услуги и Call center “ в Инвестбанк.

Госпожа Стоянова управлява дирекцията от 2020 година Преди това заема разнообразни длъжности в сфератата на банковите осведомителни технологии, като през по-голямата част от професионалното си развиване дава отговор за внедряване на IT планове. Притежава над 20-годишен опит в банковата сфера.

Средното си обучение приключва в Софийска математическа гимназия с голям брой награди. Притежава магистърски степени от Техническия университет и от УНСС, както и голям брой професионални документи в региона на банковата сфера и в работата с база данни.

Маргарита Стоянова е един от лекторите в панела, с който ще започва тазгодишното 13-о издание на едно от най-големите стопански събития у нас Шумът на парите.

С начален час 09:30 на 7 юни, представители на топ банките у нас ще обиден и тематиките: 

- Ще продължи ли консолидацията в банковия бранш?

- Лихвите по заеми и депозити – накъде?

- Банката към този момент е в телефона ни – какво следва?

- Готови ли са българските банки за влизане в еврозоната?

Зелено банкиране

Шумът на парите 2022 ще се организира присъствено на 7 юни 2022 година в Sofia Event Center. На публиката уредниците от Profit.bg оферират пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете .

Билети ще намерите . Местата са лимитирани, тъй че побързайте да осигурите наличието си на едно от най-големите стопански събития в страната.

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBay и УНИКА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР