Банка продава автомобила на бившия стопанин на бургаския плаж Атанас

...
Банка продава автомобила на бившия стопанин на бургаския плаж Атанас
Коментари Харесай

Бургаският бизнесмен Атанас Атанасов затъва - банка сложи на тезгяха дома му и ауди с леснозапомнящ се номер

Банка продава автомобила на някогашния собственик на бургаския плаж Атанас Атанасов, съобщи " Флагман ". Луксозното ауди, което до неотдавна бе ръководено от предприемача, е секвестирано поради необслужени задължения. МПС-то се продава за 16 хил.лева, само че, както се вижда от фотосите, положението му не наподобява по никакъв начин положително. Автомобилът " Ауди А8 ", който е с леснозапомнящ номер, наподобява претарашен – липсват фаровете, а бронята е счупена. Огледи може да се вършат от на следващия ден, а в случай че има претенденти наддаването ще се организира на 8

Преди няколко месеца на обществена обмен бе разгласен и апартаментът на Атанас Атанасов на ул. ”Адам Мицкевич”. На първия търг не се явиха претенденти поради високата му цена от 247 хиляди лв., само че в този момент е планувана втора процедура, при която жилището се продава за 198 хил.лева.

Не е ясно какво се е случило с жилищата в зимния курорт Боровец, които предходната година бяха заложени в банката, с цел да обезпечи Атанас Атанасов заемът за заплащането на годишната наемна цена на Северния плаж в Бургас.

В същото време Атанасов загуби освен перлата – Северния плаж, само че и до неотдавна най-луксозното заведение на линията „ Фиеста”, чието бъдеще е неразбираемо и най-вероятно ще бъде съборено.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР